Back to All Events

Finland, Pukkila: Cyril Yoga Holiday Retreat.


  • Cyril Yoga 9 Veteraanitie 07560 Finland (map)

Uskotko, että vain yksi joogaistunto voi antaa uskomattomia etuja kehollesi ja mielellesi?
Tunnit 6.10. klo 17-18.30 ja ke 9.10. klo 18-20 Pukkilan Toimelassa, Veteraanitie 9

Sinulla on mahdollisuus kokea tämä itse, nyt täällä Suomessa - Pukkilassa.

Samalla kun Suomessa, käynnistetään kansainvälisesti tunnettu joogamestari. Huomaat, että vain yhden joogaistunnon jälkeen hänen kanssaan voit tuntea selkeät edut, jotka heijastuvat vartaloosi ja mielesi.

Jos osaat noudattaa joitain yksinkertaisia sääntöjä hänen joogaistuntojensa yhteydessä, hän voi auttaa sinua saamaan uskomattomia etuja hänen opettamastaan joogasta, tai hän antaa sinulle täyden hyvityksen. Säännöt ovat seuraavat: juo 3-4 litraa vettä päivässä (tämä sisältää myös kaikki muut nesteet), aloittaen puolen litran herättäessä. Älä syö tai juo (eli sinun on paastottava) kaksi tuntia ennen luokkaa. Yksi litra vettä voidaan kuluttaa luokan jälkeen. Se on siinä.

Hänen luokkansa ovat 99% käytännössä haastavaa, dynaamista joogataustaa, jolla on perheen perinteen tausta. Nämä joogatunnit ovat sekä Hatha- että Ashtanga-joogaa, ja niihin kuuluvat asanat (asennot), Pranayama (hengitystyö) ja meditaatio.

Vaikka jooga on dynaamista, voit olla minkä tahansa ikäistä ja kaikentyyppistä kuntoa osallistuaksesi hänen luokkaansa, et tarvitse myöskään aikaisempaa joogakokemusta, koska Cyril on tottunut opettamaan sekakursseja ja mukauttaa tyylinsä tasollesi .

Voit tuntea hyödyt ensimmäisen istunnon aikana, kun stressi vähenee. Jooga lievittää masennusta ja ahdistusta, parantaa unta, parantaa kärsivällisyyttä, lisää luottamusta, auttaa hallitsemaan haastavia tilanteita, vahvistaa immuunijärjestelmääsi, antaa enemmän energiaa, parantaa ihmissuhteita, tekee sinusta onnellisempaa, auttaa hallitsemaan tunteita, saavuttamaan mielen, kehon tasapainon ja sielu. Auttaa yhdistämään fyysisen ja henkisen kurinalaisuuden kehon ja mielen rauhallisuuden aikaansaamiseksi, auttaa pysymään rentoutuneena, lisää joustavuutta, lihasvoimaa ja kehon ääntä.

Cyril Yogi on perinteinen intialainen joogaguru, joka seuraa joogaperheensä esi-isien perinteiden useita sukupolvia. Hän aloitti harjoittelun isänsä kanssa päivittäin, jo kuuden vuotiaana, ja aloitti joogan opettamisen kuudentoista vuotiaana. Ensin hän opetti Intiassa ja myöhemmin myös ulkomailla. Vuodesta 2013 lähtien hän on matkustanut 19 maassa levittääkseen käytännön joogataitojaan.

https://www.instagram.com/cyrilyogi/

See Translation